Welkom bij Rubo Oefentherapie

Bent u klaar voor een gezonde toekomst? Dan bent u bij Rubo Oefentherapie aan het juiste adres.

Met een locatie in Borculo en in Ruurlo kunt u vanuit heel Berkelland en omstreken bij ons terecht.

Wij bieden persoonlijke zorg, op maat gemaakt voor uw situatie. 


Diensten

Oefentherapie Cesar / Mensendieck is gericht op het voorkomen, verminderen en verhelpen van klachten die ontstaan vanuit een verkeerde houding of beweging. Samen zetten we de beweeggedragsverandering in. 

 

 

Slecht slapen is vervelend. Het ontregelt uw hele lichaam en geest. Vanuit de 24-uurs visie kijken we naar uw slaapgedrag en onderzoeken we waar het probleem vandaan komt. U krijgt adviezen en oefeningen gericht op uw situatie. 

 

 

Bekkenfysiotherapie richt zich op het voorkomen of verhelpen van klachten in het buik-, bekken-, lage rug- en bekkenbodemgebied. Zowel mannen, vrouwen, ouderen als kinderen kunnen met deze klachten te maken krijgen. We behandelen uitsluitend individueel.


José Ernst

Over ons

Bij Rubo Oefentherapie geloven we in een persoonlijke aanpak. Wie ben jij als mens, naast de klachten die je ervaart. Door elkaar te leren kennen, is het mogelijk om de oefeningen zo goed mogelijk af te stemmen op u als persoon. We zijn bezig met beweeggedragsverandering, dat lukt alleen wanneer het bij u als persoon past.

Aniek Reijmer-Holmer