Oefentherapie Cesar / Mensendieck is gericht op het voorkomen, verminderen en verhelpen van klachten die ontstaan vanuit een verkeerde houding of beweging. Samen zetten we de beweeggedragsverandering in. 


Bekkenfysiotherapie richt zich op het voorkomen of verhelpen van klachten in het buik-, bekken-, lage rug- en bekkenbodemgebied. Zowel mannen, vrouwen, ouderen als kinderen kunnen met deze klachten te maken krijgen. We behandelen uitsluitend individueel.


Slecht slapen is vervelend. Het ontregelt uw hele lichaam en geest. Vanuit de 24-uurs visie kijken we naar uw slaapgedrag en onderzoeken we waar het probleem vandaan komt. U krijgt adviezen en oefeningen gericht op uw situatie. 


Slecht slapen bij kinderen en pubers is een veel voorkomend probleem. Kinderen kunnen slaapritmeproblemen hebben, heel moeilijk naar bed gaan, ’s nachts steeds aan het ouderlijk bed staan, angstig zijn of nachtmerries hebben. Het kind of de puber krijgt oefeningen die bij zijn/haar leeftijd en persoon passen.


Bij baby's/kleine kinderen staat voorop dat er aan de slaapbehoefte moet worden voldaan. Het is dus belangrijk dat je kind voldoende uren slaap krijgt per 24 uur. Het slaapritme is echter nog beduidend anders dan bij volwassenen. Niet zelden heb jij als ouder last van het verbrokkelde slaappatroon van je kind, maar maakt je kind wel gewoon genoeg slaapuurtjes. Dan is het “slaapprobleem” dus eigenlijk van jou als ouder.